Ebben a rovatunkban olyan teszteket olvashatsz majd amiket profi fotósok tettek közzé. Egy egy éles munkájukhoz kapják meg a teszt gépeket. A tapasztalataikat mindenkivel megosztva egy rendhagyó rovatot hoztunk itt létre. Szívesen fogadjuk profi fotósok tapasztalatait akár saját felszerelésükkel kapcsolatban is.

Canon EOS 5D Mark II

A Canon 21,1 megapixeles tényleges felbontással, 24x36mm-es szenzorral, szenzortisztítóval, élőképpel, teljesen por és vízmentes magnézium ötvözetű vázzal örvendeztette meg a professzionális felhasználókat. Ráadásként a világon először nagyfelbontású Full HD videókat is rögzíthetünk vele.

Cikk folytatása

Nyomtatás

Canon EOS 40 D

A Canon 10,1 megapixeles tényleges felbontással, APS-C szenzorral, szenzortisztítóval, élőképpel, teljesen por- és vízmentes magnéziumötvözetű vázzal örvendeztette meg a félprofesszionális felhasználókat.

Cikk folytatása

Nyomtatás

Canon 1 Ds Mark III

A Canon 21 megapixeles, tényleges felbontással rendelkező digitális fényképezőgépét elsősorban a hivatásos fényképészek örömére fejlesztették ki. Kiváló felbontása, amely 100 MB-os, tömörítetlen méretű, 16 bites TIFF-képeket hoz létre, csúcsra emeli az EOS 1Ds Mark III-at.

Cikk folytatása

Nyomtatás

Olympus E–3

Az Olympus legújabb professzionális DSLR-fényképezőgépét elsősorban haladó amatőröknek és hivatásos fényképészeknek fejlesztette ki. A gépváz árához képest rendkívüli tulajdonságokkal, 10 megapixeles Live-MOS szenzorral és 5 fényérték átfogású stabilizátorral rendelkezik.

Cikk folytatása

Nyomtatás

  • 1
  • 2