Fotós Expedíciók

A hiúz (Lynx lynx)

A hiúz a macskafélék családjába tartozó, ragadozó emlős. Elterjedési területe egykor a Föld északi féltekéjének szárazföldjeit foglalta magába. Napjainkban, Ázsiában, Alaszkában, Kanadában, az USA nyugati területein, valamint Európában honos, de a legtöbb területen kicsi, ritka az állománya. Magyarország területén előforduló, vadon élő hiúzok a kárpáti (Lynx lynx carpathica) alfajba tartoznak.

Cikk folytatása

Nyomtatás

A Tisza-tó (Csónakból)

Sorozatunkban olyan fotóstúrákról tartunk élménybeszámolót, ahol igen fontos szerepe van a felszerelés megbízhatóságának és tartósságának. Akár csak ketten, akár sokan vagyunk, a professzionális Canon digitális technikák és objektívek mindenhová elkísérnek bennünket!

Cikk folytatása

Nyomtatás

A Vízimadarak (a lessátras technika előnyei)

Sajnos sok fiatal, tanfolyamot végzett természetkedvelő fotós idővel ráébred, hogy nincs hová mennie különleges témákat (pl.: vízimadarakat) fotózni. Illetve nem ismeri azokat a helyeket, ahol megfelelő előkészületek és az esetleges engedélyek beszerzésével ezt megteheti. Fotós barátaim és volt tanítványaim sokadszori kérésének tettem eleget azzal, hogy megszerveztem két fotóstúrát számukra.

Cikk folytatása

Nyomtatás

Hasonló téma