Reklám

            

Fotós hírek

Új gépek garmadáját mutatta be hazánkban is az Epson

Nagy formátumú nyomtatók, 20 000 lumen fényerejű WUXGA projektor, kompakt és dizájnos otthoni nyomtatók is megtekinthetőek voltak az Öbölházban.

2018. október 17., Budapest – Számos új eszköz debütált hazánkban az Epson három helyszínes roadshowján, melynek utolsó állomása a budapesti Öbölház volt.

Az eseményen sajtótájékoztatót tartott a vállalat hazai vezetése, illetve az IDC elemzőcég nyomtatóipari kitekintését is meghallgathatták a jelenlévők.

Szombathely és Debrecen után Budapestre is megérkezett az Epson Magyarország roadshowja, mely alapvetően az üzleti partnereknek szóló konferenciasorozat, azonban a budapesti állomáson a szélesebb közönség számára is tartogatott meglepetéseket a gyártó.

A sajtótájékoztatón Fábián Miklós, az Epson Magyarország kereskedelmi vezetője elmondta: „Az Epson töretlen sikerének kulcsa az, hogy a vásárlói igényekre reflektálva, minőségi, megbízható eszközöket gyárt, melyek megkönnyítik a felhasználók életét.

 

A vállalat napi 1,5 millió dollárt költ kutatás-fejlesztésre, ez azt jelenti, hogy éves szinten a K+F-re fordított összeg eléri a bevétel 5 százalékát.”

Cikk folytatása

Nyomtatás

Elindult a Sony α Universe Europe

A Sony fotózással kapcsolatos online felületének célja, hogy bemutassa az európai fotókultúra szépségét

A Sony elindította legújabb weboldalát, a Sony α Universe Europe-ot, amely folyamatosan frissülő hasznos és exkluzív tartalmakkal várja a Sony eszközökkel rendelkező felhasználókat.

Az érdeklődők az alábbi témák mellett megismerhetik a Sony magyarországi nagykövetét, a díjnyertes fotós, Erdélyi Gábor életét és munkásságát is:

-    Fotózással kapcsolatos általános cikkek a Sony nagyköveteitől
-    Ismeretterjesztő tematikus tartalmak profi fotósoktól
-    Gyűjtemények a Sony nagyköveteinek életéről és munkásságáról
-    Információk a Sony digitális képalkotással kapcsolatos fotóversenyeiről és fotópályázatairól
-    Tájékoztatók eseményekről és workshopokról, ahol a látogatók személyesen próbálhatják ki a Sony legújabb termékeit
-    A Sony legfrissebb hírei a fotózás világából

A Sony α Universe betekintést enged a nagykövetek mindennapi életébe és részletesen ismerteti fotózás iránti szenvedélyüket, amely nem csak meghatározza, de inspirálja is munkájukat.

A honlapon található részletes, mégis könnyen érthető szakmai anyagokból a felhasználók fejleszthetik technikai tudásukat, ihletet meríthetnek következő munkájukhoz, valamint elsajátíthatják a sikeres fotózáshoz szükséges alapismereteket.

„Az utóbbi években a Sony termékei új irányokat, új színeket hoztak a fotózás világába.

A Sony α Universe Europe elindításával célunk, hogy segítsünk felhasználóinknak megismerni és teljes mértékben kihasználni a Sony felszerelésükben rejlő lehetőségeket” -mondta Yann Salmon-Legagneur, a Sony Europe termékmarketing igazgatója.

„Szeretnénk felhasználóbaráttá tenni az első látásra bonyolultnak és nehéznek tűnő fotózási technikákat és arra ösztökélni a fotósokat, hogy – a világ legjobb fotósainak útmutatásai és jó tanácsai segítségével –merjenek új dolgokat kipróbálni.”

Az új Sony α Universe Europe weboldal 22 európai nyelven, folyamatosan frissülő tartalmakkal várja az érdeklődőket.Regisztráljon weboldalunkon hogy értesüljön a legfrissebb hírekről és válogasson a legkülönbözőbb témákból.

Erdélyi Gábor életrajza, valamint válogatott képei az alábbi linken érhetők el: https://www.sony.hu/alphauniverse/ambassadors/gabor-erdelyi

Nyomtatás

Teljesítményt és felhasználói élményt fokozó firmware-frissítés érkezik a DC-GH5, DC-GH5S, DC-G9, DC-GX9 fényképezőgépekhez

Teljesítményt és felhasználói élményt fokozó firmware-frissítést jelentett be a Panasonic a DC-GH5 (firmware-verzió: 2.4), DC-GH5S (firmware-verzió: 1.2), DC-G9 (firmware-verzió: 1.2) és DC-GX9 (firmware-verzió: 1.2) fényképezőgépekre.

Az új firmware az alábbi fejlesztéseket tartalmazza:

LUMIX DC-GH5 (firmware-verzió: 2.4)
1. AF-teljesítmény növelése
2. Fejlesztés a videorögzítés működtetésében

LUMIX DC-GH5S (firmware-verzió: 1.2)
1. AF-teljesítmény növelése
2. Stabilabb HDMI-kimenet
3. Megnövelt videorögzítési teljesítmény
4. Továbbfejlesztett működés bizonyos fényviszonyok (fénycsövek, stb.) mellett.

LUMIX DC-G9 (firmware-verzió: 1.2)
1. AF-teljesítmény növelése
2. Továbbfejlesztett működés bizonyos fényviszonyok (fénycsövek, stb.) mellett.

LUMIX DC-GX9 (firmware-verzió: 1.2)
1. Továbbfejlesztett működés bizonyos fényviszonyok (fénycsövek, stb.) mellett.


A DC-GH5/GH5S/G9 fényképezőgépek firmware-frissítéséről további információ található az alábbi oldalakon.

A firmware-frissítések megjelenése 2018 október végén várható a LUMIX Global Customer Support oldalon.

LUMIX DC-GH5 (firmware-verzió: 2.4)
http://www.panasonic.com/global/consumer/lumix/gh5_firmware.html
LUMIX DC-GH5S (firmware-verzió: 1.2)
http://www.panasonic.com/global/consumer/lumix/gh5s_firmware.html
LUMIX DC-G9 (firmware-verzió: 1.2)
http://www.panasonic.com/global/consumer/lumix/g9_firmware.html

LUMIX Global Customer Support
http://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/dsc/download/index.html

•A specifikáció előzetes értesítés nélkül változhat

Nyomtatás

A Panasonic két fényképezőgépet is fejleszt vadonatúj, cserélhető objektíves tükör nélküli Full-Frame fényképezőgép kínálatához

Oszaka, Japán - A Panasonic Corporation kifejlesztette két első, 35 mm-es Full-Frame képérzékelővel rendelkező modelljét cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgép kínálatához: a LUMIX S1R-t és S1-et.

Az új készülékek tartalmazzák a világ első 4K 60p/50p videorögzítő funkcióját és a Dual I.S. képstabilizáló rendszert.

A LUMIX S sorozat részeként a Panasonic 2019 elején kívánja őket bevezetni a nemzetközi piacon.

Cikk folytatása

Nyomtatás

A Sony bemutatta a Full-Frameobjektív termékcsalád legújabb tagját,a 24mm F1.4 G Master™ objektívet

Az új,nagy blendenyílású és nagy látószögű objektív kategóriájának legkisebb és legkönnyebb objektívje, amely nagyszerű élességet biztosít F1.4 beállítás esetén is.

A Sony bemutatta az egyedülálló full-frame G Master sorozat legújabb tagját, a várva várt24mm F1.4 objektívet.

A Sony mérnökei az új FE 24mm F1.4 GM (SEL24F14GM) objektívet úgy tervezték, hogy kategóriájának legjobb teljesítményét nyújtsa bármilyen rekeszbeállítás esetén,így kiváló választás lehet a legigényesebb fotósoknak is.

A kis méretű és pehelykönnyű lencsében egy φ67mm átmérőjű szűrő foglal helyet, amelynekmérete75,4mm x 92,4mm, tömege pedig alig éri el a 445 grammot.

Az FE 24mm F1.4 GM objektíva G Master sorozatra jellemző magas felbontást és gyönyörű bokeh-effektet kínál felhasználóinak.Ez a kiváló képminőségű és kompakt objektív tökéletes kiegészítője a Sonyα6500 és az α6300 APS-C típusú képérzékelős,tükörnélküli fényképezőgépeinek.

Megjelenésével a felhasználók immáron összesen 48  Sony α E-bajonettes objektív közül választhatják ki a nekik megfelelőt.

A Sony célja, hogy egyedülálló fejlesztéseivel és kínálatával minden fotós, videós és multimédia tartalomgyártó igényeit maximálisan kielégítse, valamint maximalizálja az α™ fényképezőgépek nyújtotta szolgáltatások sokszínűségét.

Az objektív saroktól sarokig egyenletesen nagy felbontást kínál, még F1.4 blendenyílás mellett is.

Az FE 24mm F1.4 GM új belső kialakítással büszkélkedhet, amelyben 10 csoportba rendezték az összesen 13 optikai elemet, valamint továbbá XA (extrém aszférikus) és három ED (extra alacsony szórású)lencsetagot is tartalmaz.

Cikk folytatása

Nyomtatás