Fotós hírek

Kedvezmények a Nikonnál

TÖBB FÉNY. TÖBB RÉSZLET. MÉG TÖBB ÉRTÉK –
A Nikon hatalmas
azonnali kedvezményekkel indítja a nyarat

Minden fotográfia és fényképezőgépek iránt érdeklődő figyelmébe ajánljuk! A Nikon az idei nyarat is fantasztikus azonnali kedvezményekkel indítja. A megjelölt akciós termékek megvásárlásakor az azonnali kedvezmény összege elérheti termékenként akár a 72 000 Ft összeget is. A kedvezményhez a korábbiakhoz hasonlóan: nincs szükség regisztrációra. Nem szükséges vásárlási bizonylatot bemutatni. A kedvezmény a vásárláskor azonnal életbe lép.

Az akció 2021.05.14-től 2021.07.19-ig tart, és vásárlónként az akcióban szereplő legfeljebb két fényképezőgép, három objektív és három távcső megvásárlását fedi le. A kedvezmény csak az akcióban szereplő, a Nikon Magyarország által értékesített és az akcióban részt vevő viszonteladóktól megvásárolt termékekre vonatkozik. A kedvezmények utólag nem érvényesíthetők.


A kedvezmény kiterjed a Z 7, Z 7II és Z 6II, Z 5 Nikon teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgépekre, a Z 6II EssentialMovie szettre, a DX-formátumú képérzékelővel rendelkező Z 50 modellre, valamint tizennégy NIKKOR Z objektívre. Ezúttal a PROSTAFF 3S sorozat távcsövei is részt vesznek az akcióban.


A kedvezményes termékek részletes listája, valamint az akció feltételei elérhetők ide kattintva: www.nikon.hu/promocio


Ha a Nikon díjnyertes termékeiről bővebb tájékoztatást szeretne kapni, látogasson el a következő webhelyre: www.nikon.hu


Nyomtatás