Fotós hírek

Férfias Játékok

2011 komoly változásokat hozott a szórakoztató elektronikai piacon. A 3D térnyerése és az egyre több funkcióval bíró szerkezetek ismét előtérbe helyezték a kifinomult technológiával rendelkező nagynevű gyártókat. A Sony egyedülálló fényképezőgépekkel, megújult VAIO laptop-családdal és tökéletes képminőségű LCD technológiával indul harcba az idei év karácsonyán, a vásárlók kegyeiért.

 

A Sony BRAVIA KDL-NX720 internet televízió
Képminőség 2D-ben és 3D-ben is tökéletes, de természetesen nem csak filmek lejátszására használható a családi lapos képernyő. A Sony nyitott világot ígér, hiszen nagyképernyős internetet, Skype-ot, Facebookot és Youtube videókat is könnyedén elérhetünk a távirányítóval vagy akár okostelefon készüléket is használhatunk távirányítóként.

A Sony Entertainment Network világában új, minőségi tartalmak jelentek meg a „Music Unlimited" és a „Video Unlimited" szolgáltatás keretében.

Blu-ray Disc™ lejátszó (BDP-S185)
A BDP-S185 készülékkel a DVD lemezek nemcsak lejátszhatók, hanem a régebbi filmek közel HD minőségűre konvertálhatóak, de a pendrive-on vagy külső HDD-n található tartalmakat is könnyedén és kiváló minőségben játszhatja le.

3D projektort (VPL-HW30ES)
A készülék 2D/3D módban egyaránt az első osztályú minőséget képviseli, de igazán a 3D-s filmek (tartalmak) vetítésekor van elemében. Világszerte Sony kivetítő készülékek dolgoznak a mozikban mind 2D, mind 3D területen. Most ez a minőség és élmény az otthoni szórakoztató-elektronikában is elérhető.

Micro Hi-Fi (CMT-G2NiP)
A Sony kisméretű HiFi rendszere nemcsak elegáns külsejével akar a karácsonyi bevásárlókra kacsintani. Pontos ritmuskép, kiegyensúlyozott akusztika jellemzi a hangsugárzókat és e mellett USB csatlakozó segítségével külső eszközökről, pl. MP3 lejátszóról, WiFi rendszerről is gond nélkül lejátszhatóak tartalmak.

Szívhez szóló képek
Az új DPF-C700BI fényképkeret, kizárólag idén karácsonykor kapható majd. A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően az elkészült fotókat közvetlenül a képkeretre lehet küldeni akár email vagy a Facebook™ segítségével.

A karcsú, nagyágyú VAIO S
Az idei évben a Sony Vaio családja teljesen megújult. Az S széria minden igényt kielégít, amelyet a mai korban egy első osztályú PC-től elvárhatunk, mindemellett rendkívül karcsú, könnyű és tökéletesen lapos valamint optimális egyensúlyban működik a számítási és az akkumulátor teljesítmény vonatkozásában.
Compact profi (NEX-5N)
A NEX-5N, cserélhető objektíves digitális fényképezőgép compact mérettel DSLR minőséget nyújt. Videofelvételt Full HD-ben készít a hozzá illő kiváló sztereóhangzással. Ezen felül a kifejezetten a NEX fényképezőgépek igényeinek megfelelő E-bajonettes objektívekkel egészíthető ki az apró gép a széles látószögűtől a teleobjektívig.
Karácsonyi Handycam (HDR-PJ10)
A Handycam® HDR-PJ10 egy kicsit más, mint az átlag digitális kamera, mert a felvételek levetítéséhez tévére sincs szükség. A kamera beépített projektora egy sima falfelületre kiváló minőségben vetíti ki a korábban felvett jeleneteket, de a képhez a beépített hangsugárzóknak köszönhetően tiszta hangzás is társul.

Nyomtatás