Fotós hírek

Elindult a 2021-es Budapest International Foto Awards

 
Artwork, Mikhail Potapov


Ismét fotós pályázatokat vár a Budapest International Foto Awards - Elindult a 2021-es kiadás!
A Budapest International Foto Awards (BIFA), a Moscow & Tokyo International Foto Awards testvérpályázata meghirdette harmadik éves fotópályázatának megnyitóját, amelyre a világ minden tájáról hívnak meg kiemelkedő fotósokat mindhárom szakmai szinten: profi, amatőr és diák, hogy megoszthassák egyedülálló perspektívájukat a világról a magyar és a nemzetközi alkotói körökkel.
 
A fotósok az „Év fotósa” és „Az év felfedezettje” címekért versenyeznek majd a nemzetközi porondon, 3000, illetve 2000 dolláros pénzjutalomban részesülnek majd, valamint munkájukat Budapesten fogják bemutatni a BIFA kiállításán az év végén. A kategória győztesei egyenként 200 dolláros pénzjutalmat kapnak.
 
A BIFA versenyre hívja a világ minden sarkából érkező fotósokat, hogy nyújtsák be kiemelkedő alkotásaikat - a pályázatokat 2021. augusztus 8-ig lehet benyújtani.
A BIFA küldetése, hogy profi és feltörekvő nemzetközi fotósok munkáját népszerűsítse Budapest és az egész világ gyorsan növekvő művészeti közösségében, reflektorfénybe helyezve őket, és remek platformot kínálva munkájuk bemutatásához.
 
Az 1. és 2. helyezett kategórianyertesek, valamint az arany-, ezüst- és bronzgyőztesek teljes listája a verseny minden kategóriájában, valamint a kiemelt professzionális és amatőr pályaművek megtekinthetők a BIFA Winners Page oldalán.


A Budapest International Foto Awards (BIFA) a világ minden tájáról érkező hivatásos, amatőr és hallgatói fotósokat összekapcsolja a budapesti kreatív közösséggel, reflektorfénybe helyezve őket, és széleskörű platformot kínál számukra munkájuk bemutatásához. A BIFA-t a Farmani Group, az International Awards Inc. kezeli.
budapestfotoawards.com
instagram.com/ifotoawards
facebook.com/budapestfotoawards
 
A Farmani Group 1985 óta a világ minden táján a fényképészet, a formatervezés és az építészet gondozását és népszerűsítését végző vezető szervezet. A vállalat legfontosabb küldetése, hogy versenyeken, díjakon, kiállításokon, a művészi közösségek fejlesztésével fedezze fel és népszerűsítse e területeken a tehetségeket, hálózatépítési lehetőségeket és oktatást biztosítva számukra.
farmanigroup.com
 Nyomtatás