Fotós hírek

Casio EXILIM Pro EX-F1

Május közepétől Magyarországon is kapható a világ leggyorsabb digitális kompakt fényképzőgépe, a Casio EXILIM Pro EX-F1 A gép másodpercenként akár 60 nagyfelbontásu

A Casio EXILIM Pro EX-F1. A gép másodpercenként akar 60 nagyfelbontasu kép készítésére alkalmas, és videó felvevőkent is a maximumot nyújtja.

Májustól nálunk is kapható a világ leggyorsabb digitális fenykepezőgepe, a Casio EXILIM Pro EX-F1. A TIPA rangos "Best Imaging Innovation in Europe 2008" (A legjobb európai képalkotási innováció 2008) díjat is elnyert fenykepezőgéppel akar 60 kép rogzfthető egy másodperc alatt, ráadásul a kioldógomb megnyomása előtt is keszfthető kép. 

A kamera átmeneti memóriájába ugyanis folyamatos felvétel módban maximálisan 60 kép rogzfthető, majd a kioldógomb megnyomásakor az utolsó 60 kép kerül mentésre. A legjobb kocka a felvett képek lassított lejátszásával található meg a lehető legegyszerűbben.


A gepről mar korábban is érkeztek hírek, de a világújdonság Magyarországon eddig meg tesztre sem volt elérhető. A januárban bemutatott gépre mar most nagy a kereslet, az importőr a készüléket valamivel 200 ezer forint alatti áron kínalja.

A Casio jó1 döntött, hogy a konkurencia által hajszolt zoom- os felbontás-háború helyett merőben új, nem kevésbé fontos területen, a sebességben alkotott nagyot - mondta Pásztor András, az importőr Fast Hungary kft. vezetője. A felbontás és az értékelhető minőséget adó zoom ugyanis a hétköznapi használat határán van, a sebességen viszont épp ideje volt érdemben javítani, hogy a digitális technika ezen a területén is felvehesse a versenyt. Ezzel a cég egy új resz-szegmenst nyitott a piacon - fogalmazott a vezető -, aminek mindjárt az élére is állt.

Nyomtatás