Fotós hírek

A Canon piacra dobja az EOS M50 Mark II-t


A Canon piacra dobja az EOS M50 Mark II-t,
mivel a közösségi tartalmak létrehozása továbbra is egyre növekvő népszerűségnek örvend
Készítsen kiemelkedő tartalmakat ezzel a sokoldalú, tükör nélküli fényképezőgéppel, amely számos intelligens funkciót és lenyűgöző képminőséget kínál

Budapest, 2021. február 25. – Válaszul a kiváló minőségű fényképezőgép-felszerelések iránti egyre növekvő igényre, a mai tartalomkészítők gyorsan változó követelményeinek való megfelelés érdekében a Canon Europe ma bejelentette az EOS M50 Mark II-t, a díjnyertes EOS M50 utódjának piaci bevezetését. Az Instagram, a YouTube és a Twitch tartalmak létrehozására, megosztására és megtekintésére irányuló globális igény úgy tűnik, egyáltalán nem csökken - manapság az emberek több időt szánnak új hobbik felfedezésére és új készségek elsajátítására. Csak Európában,  2019 harmadik és 2020 második negyedéve között a TikTok havi szintű használata 93 százalékkal nőtt a 16-64 évesek körében.

Az EOS M50 Mark II kicsi, de mégis hatékony, tükör nélküli fényképezőgép, amely minden eddiginél egyszerűbbé teszi a felvétel készítésétől a tartalom feltöltéséig tartó teljes folyamatot. Ez a fényképezőgép, amely képes fekvő és álló helyzetű 4K videókat rögzíteni, vagy közvetlenül a YouTube-ra Full HD-ban élő közvetítést adni , lehetővé teszi az alkotók számára, hogy az általuk készített tartalmat a következő szintre emeljék. A 3,5 mm-es mikrofonbemenet, a tiszta HDMI és USB kimenet révén ez a fényképezőgép az összes olyan bemenettel és kimenettel rendelkezik, amelyre a tartalomkészítőknek szüksége lehet. A kompakt kameraváz, a változtatható szögű érintőképernyő és a kompatibilitás révén, illetve a Canon objektívek széles skálájának köszönhetően a felhasználók teljes kreatív szabadságot élvezhetnek - akár gyönyörűen keretezett, a „fényképezőgépnek komponált” képet készítenek, akár útközben vlogolnak.

Bármilyen célra használható
Ezt a fényképezőgépet a sokoldalúság jellemzi. Akár kiváló minőségű fényképeket szeretne készíteni Instagram posztokhoz, natív álló helyzetű videót a TikTok-on való megosztáshoz, vagy élő közvetítést a YouTube-ra, az EOS M50 Mark II ehhez a legjobb választás. Tiszta HDMI kimenetének köszönhetően a felhasználók professzionális megjelenésű élő közvetítéseket hozhatnak létre, a Canon ingyenes EOS Webcam Utility szoftverének köszönhetően pedig a Twitchen való alkalmi streaming vagy a barátokkal és családtagokkal folytatott minőségi videocsevegés mind-mind lehetséges.

A gyorsan piacra kerülő tartalom iránti igény kielégítésére az EOS M50 Mark II továbbfejlesztett mobil csatlakozással  büszkélkedhet - Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ez lehetővé teszi a vezérlést mobil eszközről, valamint képek és filmek közvetlen feltöltését a közösségi média csatornákra, így biztosítva, hogy soha semmiről ne maradjon le.  

A tartalomkészítők szolgálatában
Bármilyen stílusról vagy igényekről legyen is szó, a beépített mikrofonnak köszönhetően ezt a hordozható fényképezőgépet könnyű magunkkal vinni, vagy akár gimbal-ra is szerelhető - rugalmasságot biztosítva ezzel a felhasználók számára. Akár a fényképezőgép előtt, akár mögötte állunk, a változtatható szögű érintőképernyő és az érzékeny elektronikus kereső (EVF) azt is jelenti, hogy a felhasználók bármilyen helyzetben komponálhatják a felvételt.

Tűnjön ki képeivel a közösségi csatornákon
Mivel percenként több mint 300 000 történetet tesznek közzé az Instagramon , a tartalom kiemelésének kulcsa a minőség. Az EOS M50 Mark II lehetővé teszi a tartalomkészítők számára, hogy a különféle Canon EF-M objektíveket és az EF objektíveket adapterrel használják, amelyek a vlogoláshoz kiváló ultraszéles- vagy szelfikészítéshez tökéletes kis mélyszélességű objektíveket foglalnak magukban.

A fényképezőgép sebessége , 24,1 megapixeles APS-C érzékelője, az Intelligens automatikus módok és a szemérzékelés a tartalomalkotók számára szintén előnyt nyújtanak a fényképezés során - ezáltal éles akciófelvételek készíthetők, amelyek felkeltik a közösségi médiák követőinek figyelmét. De nemcsak a vizuális minőség segíti a felhasználók által készített tartalmakat abban a tekintetben, hogy több megtekintést és követőt szerezzenek: a hangminőség is fontos szerepet játszik. A Canon EOS M50 Mark II 3,5 mm-es mikrofonbemenettel rendelkezik, így az ambiciózus YouTube-felhasználók kifogástalan hangminőségű vlogokat készíthetnek.

A vloggerek, bloggerek és influencerek számára tökéletes Canon EOS M50 Mark II ideális választás azon tartalomkészítők számára, akik lenyűgöző képminőséget, intelligens funkciókat és valós idejű közvetítést igényelnek az online közönség számára.

További információkért kérjük, látogasson el a következő helyre:
https://www.canon.hu/cameras/eos-m50-mark-ii/


EOS M50 Mark II - Főbb jellemzők:
•    Tartalmak létrehozása és megosztása bármilyen platformonWi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül
•    Álló helyzetű videók készítése közvetlen megosztáshoz a közösségi csatornákon
•    Tiszta HDMI kimenet közvetlen élő YouTube közvetítésekhez
•    24,1 megapixeles APS-C szenzor lenyűgöző képekhez és Full HD videókhoz
•    Sokoldalú változtatható szögű érintőkijelző többféle felvételi lehetőséghez
•    3,5 mm-es mikrofonbemenet a professzionális hangminőség érdekében
•    Objektív kompatibilitás az összes szempontnak és stílusnak való megfelelés érdekében



    


Nyomtatás