Fotós hírek

Ragadd meg a kreativitás lehetőségeit az új Olympus PEN E-PL10 fényképezőgéppel!

Közzétéve itt: Hírek

Megérkezett az Olympus PEN E-PL10, mely az esztétika és a technológia ötvözeteként emeli a fotózást egy újabb szintre

 

Olympus PEN E-PL10
FŐBB JELLEMZŐK:

> Kompakt és könnyű váz, kifinomult design

> Elmosódásmentes eredmény éjszaka is vagy akár teleobjektívvel használva

> Lehajtható kijelző

> Egyszerű használhatóság – a kreatív lehetőségek széles skálájával

> 16.1 MP Live MOS szenzor a híres SSWF szenzortisztító technológiával

> Vázba épített képstabilizátor akár 3.5 FÉ lépésnyi korrekcióval1

> Nagysebességű TruPicVIII képprocesszor a tiszta képekhez (minimális zajjal)

> 4K videofelvétel-kompatibilitás, állókép-rögzítéssel

> 8.6 FPS –nagysebességű sorozatfelvétel

> Méretek: Sz 117,1mm x Ma 68mm x Mé 39mm.Tömeg kb. 332g (csak váz), 380g (akkumulátorral és SD kártyával)

> Elérhető fehér, barna és fekete színekben EUR 5993 (csak váz) és EUR 6993jovasolt fogyasztói áron (M.Zuiko Digital ED 14-42 EZ objektívvel kitben) az Olympus webshopjában:

https://olympusmintabolt.hu

 

2019 November 20, Hamburg – Az Olympus bemutatja új Olympus PEN E-PL10 fényképezőgépet az európai piacokon.

A kreatív lehetőségek széles skálájával büszkélkedő, kompakt méretű, könnyű és gyönyörű kivitelű E-PL10 tökéletes választás mindazok számára, akik okostelefonnal és belépő szintű fényképezőgéppel már magabiztosan fotózva keresik a továbblépés lehetőségét.

A 14-42mm zoomobjektívvel is egy fél liter víz súlyánál könnyebb E-PL10 sokoldalú használhatóságával és kifinomult megjelenésével egy egyszerre nagyteljesítményű fényképezőgép és stílusos kiegészítő is egyben.

Nem kell kompromisszumot kötni sem a design, sem a képminőség terén– hiszen a szenvedély megköveteli a minőséget.

A már elérhető Olympus PEN E-PL10 fehér, barna, illetve fekete színben, vázként, vagy objektívvel kitben is választható.

Az Olympus PEN E-PL10 kifejezetten a fotózás mai igényeinek megfelelően került kifejlesztésre, kiváló csatlakoztathatósággal, könnyű kivitelben,nagy tudással, kategóriájának élvonalát jelentő képstabilizátor rendszerrel és képminőséggel – egy kifejezetten kreatív tartalmak megalkotására optimalizált egységben.

E klasszikus design-műalkotás egyszerű kezelhetőségének köszönhetően csak a végeredményre összpontosíthatunk, nem a műszaki adatokra – mivel kiváló teljesítményt biztosít.

A szenvedély megköveteli a minőséget: az Olympus technológiai megoldásai lenyűgöző képek és videofelvételek készítését teszik lehetővé.

Az E-PL10 olyan, kiváló minőségű képek és videofelvételek készítését teszik lehetővé, mely minden leendő tartalomkészítő igényeit kielégíti.

A vázba épített képstabilizátor1.  technológia, a 16MP Live MOS szenzor és – az Olympus professzionális modelljeiből ismerős – TruePic VIII képprocesszor által a fényképezőgép kiváló eredményt garantál minimális képzaj mellett akár éjszaka, sötétben, beltéri témák megörökítésénél is – vagy 4K, illetve Full HD videofelvételek készítésekor, valamint teleobjektívvel használva.

Könnyed kezelhetőség és egyszerű csatlakoztatás: szelfikre optimalizált,lenyitható kijelző, okostelefon-elérhetőség Bluetooth és Wi-Fi segítségével.

Az E-PL10 géppel – annak egyszerű és intuitív kezelhetőségének köszönhetően – nem maradhatunk le a tökéletes pillanatokról.Csak megérintjük a témát az LCD kijelzőn az élesség állításhoz és a kép elkészítéséhez (Touch AF Shutter).

Ha a kijelzőt lenyitjuk, a gép automatikusan Selfie módra kapcsol az egyszerű szelfikészítés érdekében.

Használhatunk e-Portrait üzemmódot is a ragyogóbb, simább bőr tónusokért, vagy videofelvétel üzemmódba kapcsolhatunk egy egyszerű mozdulattal az érintőkijelzőn.

A kijelző különböző pozícióba állításával különleges látószögekből is készíthetünk kiváló felvételeket.

A beépített Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás gondtalan, gyors adatátvitelt biztosít okostelefonra – az ingyenesen letölthető Olympus Image Share (OI.Share) alkalmazásnak köszönhetően bárhol és bármikor.

A legújabb OI.Share alkalmazás „How to” videókat, valamint a különféle fotós helyzetekre ajánlott hasznos tippeket és trükköket is – gyakorlatilag egy virtuális használati segédletet - tartalmaz, kifejezetten az E-PL10 géphez.

Engedd szabadjára kreativitásod: a lehetőségek széles skálája áll rendelkezésünkre a Művészi szűrőkön keresztül az M.Zuiko objektívek teljes választékáig.

A Művészi szűrő („Art Filter”) funkció – melyet az Olympus úttörőként épített be gépeibe a képek még különlegesebb, még kreatívabb átformálása érdekében –mindmáig a PEN használók egyik nagy kedvence.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a 16-féle különböző Művészi szűrőből, az Olympus egy új funkciót, a Fine Tune2 (finomhangolás) opciót építette be a fényképezőgépbe, mely a Művészi szűrők hatásszintjének beállítását teszi lehetővé – miközben a lehetséges eredményt már láthatjuk is a kijelzőn.

Auto módban a gép felismeri a különféle fotós szituációkat és automatikusan kiválasztja az optimális beállításokat.

Az Advanced Photo üzemmód még inkább támogatja az Olympus PEN rajongók kreatív elképzeléseinek megvalósítását olyan beállítás-egységekkel, melyek egyébként haladó fotós tudást igényelnének.

A Multi Exposure beállítással bárki képes multiexpozíciós fotó készítésére – az autók lámpáinak fénycsíkjai, illetve a csillagjárás témája pedig rendkívül egyszerűen a Live Composite móddal örökíthető meg.

A csendes üzemmód – mely a kioldó hangját és a működést visszajelző hangokat némítja – már elérhető a P, A, S és M módokban, valamint az AP módban.

A kompakt méretű, könnyű és nagyteljesítményű M.Zuiko objektívek sokfélesége tovább növeli a kreativitás lehetőségeinek tárházát: az Olympus PEN használók örök kedvencei között találjuk a fényerős fix objektíveket, mint például az M.Zuiko Digital 45mm F1.8 modellt, vagy a lenyűgöző mélységélességet biztosító ED 30mm F3.5 Macro objektívet.

A jelenleg több mint húszféle Olympus M.Zuiko objektív mellett a megfelelő – opcionális – adapterekkel több száz további objektívet is használhatunk.

Minden helyzetben tökéletes: könnyebb, mint egy kisüveges víz (akár objektívvel is) – valamint háromféle színben érhető el


Az E-PL10 fehér, fekete és barna színben érhető el.

A színek, illetve a felületek gondos kiválasztásának eredménye a letisztult, harmonikus megjelenés, mely mindenféle outfittel tökéletesen passzol.

 

 PEN E-PL10 Black

A fekete modell ráadásként sötét fém részeket kapott a hagyományos acél színű változat helyett – mely így a tökéletesen fekete kivitel különlegességét eredményezi.

Ha a 14-42mm standard kit objektívvel szereljük, a fényképezőgép még mindig könnyebb, mint egy félliteres vizes palack!

Az Olympus PEN világáról érdekes cikkek, valamint tippek és trükkök találhatók itt - emellett látványos tartalmakért érdemes felkeresni az Instagram oldalt is!

 

 

 

 

Elérhetőség / árak

Az Olympus PEN E-PL10 már elérhető -199.990.- HUF3. javasolt fogyasztói áron – kitben pedig az M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ objektívvel 249.990.- HUF3. javasolt fogyasztói áron.

Mint minden Olympus fényképezőgép és objektív, az E-PL10ingyenes hat hónapos jótállási idő-hosszabbítással kapható4. – ehhez mindössze a MyOlympus rendszerébe kell regisztrálnunk itt

Válogatott kiegészítők (külön beszerezhető termékek)

Stílusos divatkiegészítők széles választéka áll rendelkezésünkre a különleges szíjaktól kezdve a trendi bőr táskákon át a mintás objektív-zsákokig – még kifinomultabbá téve megjelenésünket.

Az Olympus PEN sorozathoz különösen jól illik az Olympus Bucket Bag zsáktáska, valamint a különleges vállszíjak.

További információ

 

1.Akár 3,5 zársebesség-lépés kompenzáció. M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ objektív f=42mm (35mm ekvivalens érték: f=84mm) gyújtótávolsággal. A CIPA szabvány szerint, két tengelyen mérhető elmozdulás (elfordulás / döntés) esetén

2.Csak Pop Art I és Soft Focus esetén

3.Ajánlott fogyasztói ár

4.A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal.

Nyomtatás