Fotós hírek

Nagy teljesítményű és sokoldalú

Az új Lumix FZ1000 II mindent tud, amire szüksége lehet
München, 2019. február. - A vadonatúj FZ1000 II egy minden alkalomnál bevethető fényképezőgép.

A nagy méretű, 1 hüvelykes képérzékelővel és 16x optikai zoomos objektívvel rendelkező fényképezőgép a tökéletes bridge készülék a hobbi fotósok számára.

A legkülönbözőbb helyzetekben is egyszerűen készíthet kiváló minőségű képeket, mert a legfejlettebb funkciók segítik a tökéletes kép megörökítését.

Az FZ1000 II fényképezőgépre akkor is számíthat, ha fontos a gyorsaság, a 4K Fotó és Videó pedig még rugalmasabb használatot nyújt.

Használja a szabadon elforgatható hátsó kijelzőt vagy a nagy felbontású élőképes keresőt (LVF) az önnek legjobban tetsző fotó megalkotásához.

Fő funkciók
Az FZ1000 II a legjobb funkciókkal rendelkezik, ami az ön által elképzelt fotókhoz szükséges
A fényképezőgép központi eleme a nagy méretű 1 hüvelykes, 20,1 megapixeles felbontású nagy fényérzékenységű MOS képérzékelő, amely kiváló jel/zaj arányánakköszönhetően fényviszonyoktól függetlenül mindig tiszta fotókat képes készíteni.

A 16x optikai zoom 25-400 mm fókusztávolságot nyújt (35 mm-es egyenérték), ami a tájképek és a távoli témák fényképezéséhez egyaránt tökéletes. Az f/2.8-4.0 rekesztartománnyal gyönyörű portrékat készíthet elmosódott háttérrel, az új f/11 minimum rekeszértékkel pedig részletgazdag tájképeket lőhet. További műszaki jellemzők:
•    Villámgyors működés a körülbelül 0,09 másodperces Light Speed AF-fel (autofókusz), a rövid zárkéséssel.
•    12 kép/mp nagy sebességű sorozatfelvétel  (AFS) és nagy sebességű 1/16000 mp-es elektronikus zárkioldási lehetőség.


•    5-tengelyesHybrid OIS (optikai képstabilizátor) a kézremegés semlegesítéséhez, hogy bármilyen fókusztávolság mellett élesek maradjanak a képek.
•    440 képkészítésre elegendő akkumulátor üzemidő, és USB töltés akár útközben is.
•    A Fotó Stílusok között megtalálható az új L.Monochrome D a még szebb és még dinamikusabb monokróm fotókhoz.

 

 

Kapja el a pillanatot 4K Fotóval
A Lumixelismert 4K Fotó funkciójával még a nehezebb fényképezési helyzetekben is elkaphatja a legjobb pillanatot.

 

A megismételhetetlen témákat is lenyűgöző, 30 fps sebességgel örökítheti meg, hogy aztán később kiválaszthassa a legjobb fotót.

Az újonnan hozzáadott automata jelölő (Auto Marking) funkció gyorsan és egyszerűen segít megtalálni a megfelelő képet.

A további izgalmas 4K funkciók között megtalálható még az utólagos fókuszálás (Post Focus), a fókuszsorozat (Focus Stacking) és a több kép egyesítésével elérhető „stromotion” hatás is.

Tökéletes külső
Az FZ1000 II ergonomikus külsejét a kényelmes fotózási élmény figyelembevételével tervezték meg.

A nagy sebességű és rendkívüli pontosságú 0,39 hüvelykes OLED LVF (élőképes kereső) 2360K képpontos felbontással és 0,74x nagyítással rendelkezik.

A kereső képe 20 mm-es távolságból is teljes egészében látható, így szemüveget viselő felhasználók számára is kényelmes.

A 3,0 hüvelykes, 1250K képpontos szabadon elforgatható hátsó kijelző érintéssel vezérelhető és oldalra 180 fokban, felfelé és lefelé 270 fokban elforgatható, hogy bármilyen szögből lehessen képet készíteni.

A felhasználóbarát kezelőfelület, beleértve az első és hátsó kettős tárcsarendszert és az összesen 13 darab funkciógombot minden fontos funkciót könnyen elérhetővé tesz.  

Nyomtatás