• Kezdőlap
  • Hírek
  • 5 év kiterjesztett garancia Panasonic Lumix LX100II fényképezőgépekre

            

Fotós hírek

5 év kiterjesztett garancia Panasonic Lumix LX100II fényképezőgépekre

Kiterjesztett garancia akciót indít a Panasonic.

Különleges lehetőség a vásárlók számára.

Varsó, 2018. október 24.–Az újonnan vásárolt Lumix LX100II fényképezőgépek jótállási idejét kettőről öt évre növeli a Panasonic, amennyiben a vásárló a kampányidőszak alatt regisztrál az akció weboldalán.Lumix LX100II a prémium kompakt fényképezőgép

A nemrég bemutatott Lumix LX100 II a nagy sikerű LX100 prémium kompakt fényképezőgép utóda.

Az immár hetedik generációs LX-sorozat minden utcai fotós ideális társa.

Az új gép formáját az LX100-tól örökölte, de számos fejlesztés található benne.

Az új, 17 megapixeles, állítható képarányú négyharmados érzékelő mellett az LX100 II nagy sebességű Leica DC VARIO-SUMMILUX f/1.7-f/2.8 objektívvel is büszkélkedhet, amely 24–75 mm-es gyújtótávolságot nyújt (35 mm-es megfelelés).

Az új 3,0 hüvelykes érintőképernyő, továbbá az élőképes kereső (Live View Finder – LVF) rugalmasságával a fotósok teljes szabadságot élvezhetnek a felvételek összeállítása során.

Mindemellett a fényképezőgép olyan funkciókat is rejt, mint a 4K videó és 4K fotó, az új monokróm fotóstílus, a Bluetooth és a Wi-Fi csatlakoztathatóság, valamint az USB-töltési lehetőség az utazás alatti egyszerű akkumulátor töltéshez.

Kiterjesztett garancia

Aki szeretne részt venni a kiterjesztett garancia akcióban, nem kell mást tennie, mint az újonnan vásárolt Lumix LX100II fényképezőgépét regisztrálni a promóció weboldalán.

Az akció 2018. november 30-ig tart, a regisztrációra 2018. december 31-ig van lehetőség


Nyomtatás