Fotós hírek

Elindult a Sony α Universe Europe

A Sony fotózással kapcsolatos online felületének célja, hogy bemutassa az európai fotókultúra szépségét

A Sony elindította legújabb weboldalát, a Sony α Universe Europe-ot, amely folyamatosan frissülő hasznos és exkluzív tartalmakkal várja a Sony eszközökkel rendelkező felhasználókat.

Az érdeklődők az alábbi témák mellett megismerhetik a Sony magyarországi nagykövetét, a díjnyertes fotós, Erdélyi Gábor életét és munkásságát is:

-    Fotózással kapcsolatos általános cikkek a Sony nagyköveteitől
-    Ismeretterjesztő tematikus tartalmak profi fotósoktól
-    Gyűjtemények a Sony nagyköveteinek életéről és munkásságáról
-    Információk a Sony digitális képalkotással kapcsolatos fotóversenyeiről és fotópályázatairól
-    Tájékoztatók eseményekről és workshopokról, ahol a látogatók személyesen próbálhatják ki a Sony legújabb termékeit
-    A Sony legfrissebb hírei a fotózás világából

A Sony α Universe betekintést enged a nagykövetek mindennapi életébe és részletesen ismerteti fotózás iránti szenvedélyüket, amely nem csak meghatározza, de inspirálja is munkájukat.

A honlapon található részletes, mégis könnyen érthető szakmai anyagokból a felhasználók fejleszthetik technikai tudásukat, ihletet meríthetnek következő munkájukhoz, valamint elsajátíthatják a sikeres fotózáshoz szükséges alapismereteket.

„Az utóbbi években a Sony termékei új irányokat, új színeket hoztak a fotózás világába.

A Sony α Universe Europe elindításával célunk, hogy segítsünk felhasználóinknak megismerni és teljes mértékben kihasználni a Sony felszerelésükben rejlő lehetőségeket” -mondta Yann Salmon-Legagneur, a Sony Europe termékmarketing igazgatója.

„Szeretnénk felhasználóbaráttá tenni az első látásra bonyolultnak és nehéznek tűnő fotózási technikákat és arra ösztökélni a fotósokat, hogy – a világ legjobb fotósainak útmutatásai és jó tanácsai segítségével –merjenek új dolgokat kipróbálni.”

Az új Sony α Universe Europe weboldal 22 európai nyelven, folyamatosan frissülő tartalmakkal várja az érdeklődőket.Regisztráljon weboldalunkon hogy értesüljön a legfrissebb hírekről és válogasson a legkülönbözőbb témákból.

Erdélyi Gábor életrajza, valamint válogatott képei az alábbi linken érhetők el: https://www.sony.hu/alphauniverse/ambassadors/gabor-erdelyi

Nyomtatás