Fotós hírek

Hét kategóriát nyert a Sony a 2018-as EISA díjátadón

Közzétéve itt: Hírek

Hét kategóriát nyert a Sony a2018-as EISA díjátadón

A Sony újabb sikereket ért el a fogyasztói elektronikai piacon, hiszen a European Imaging and SoundAssociation (EISA)2018-ban hét kategóriában találta a legjobbnak a vállalattermékeit.

A legnagyobb,multimédiás szakemberekből és szerkesztőségi tagokból álló európai szervezetként az EISA bizottsága évről évre arra törekszik, hogy megtalálja és elismerje az év kiemelkedően magas minőségű szórakoztató elektronikai eszközeit.

AZ ÉV FÉNYKÉPEZŐGÉPE EURÓPÁBAN2018-2019: α7 III
 
A képérzékelők piacán úttörő szerepet betöltő Sony az idei évben bemutatta az új α7 III fényképezőgépet, amelyben egy vadiúj 24.2MP-es ,hátsó megvilágítású Exmor R® CMOS képérzékelő található, minden eddiginél magasabb érzékenységgel és felbontással.

Szenzora 15 fokozatú dinamikus tartományra képes alacsony érzékenységi beállítások mellett,valamint akár 93%-os AF lefedettséget kínál.

Mindemellett az α7 III másodpercenként 10 kép készítésére képes AF/AE követéssel,mechanikus zárredőny vagy csendes felvételkészítés  beállítása esetén.

A kiváló 4Kvivideó képminőségről a különböző beépített felvételi módok gondoskodnak.„Az Év Fényképezőgépe díjat” nyert eszköz minden fotós számára kiváló választás lehet a hobbifotózástól a professzionális szintig, mert sokoldalúságának köszönhetően szinte bármilyen módon és körülmények között képes megörökíteni a témákat.


EURÓPA LEGJOBB PROFESSZIONÁLIS TÜKÖR NÉLKÜLI FÉNYKÉPEZŐGÉPE 2018-2019:α7R III
 
A képfeldolgozó egységek forradalmi fejlődésének köszönhetően született meg az új α7R III, amely magában foglal egy nagy felbontású 42.4 MP-esi, hátsó megvilágítású Exmor R CMOS képérzékelőt.

A fényképezőgép folyamatosan, akár másodpercenként 10 kép készítésére képes teljes AF/AE követéssel.

Gyönyörűkép-és 4K videominősége mellett az eszközzel 15fokozatúiidinamikus tartomány érhető el, magas érzékenységgel és területspecifikus zajcsökkentéssel.

Lenyűgöző képfelvételi képességeinek, valamint kompakt és pehelykönnyű vázának köszönhetően az α7R III egy rendkívül sokoldalú fényképezőgép.

Azoknak a fotósoknak, videokészítőknek, multimédia területén alkotóknak és professzionális felhasználóknak ajánlott, akiknek fontos a megbízható, rugalmas és problémamentes működés.

 

EURÓPA LEGJOBB SUPERZOOM FÉNYKÉPEZŐGÉPE 2018-2019: RX10 IV
 
A világ leggyorsabbnak számító, 0,03 másodperces autofókusz követésével, akár másodpercenként 24 képsorozat felvételével (teljes AF/AE követés mellett) és 315 pontos fázisérzékelő AF-jével az RX10 IV fényképezőgép képes felvenni a versenyt a professzionális,cserélhető objektíves fényképezőgépekkel.

A kivételesen sokoldalú ZEISS®Vario-Sonnar T* 24-600mm  F2.4-F4 objektívnek köszönhetően a modell a mobilitás és sebesség páratlan előnyeit hozza el azoknak a rajongóknak és profi fotósoknak, akik egy mindent tudó megoldást keresnek.

 


EURÓPA LEGJOBB TÜKÖR NÉLKÜLI NAGYLÁTÓSZÖGŰ ZOOM OBJEKTÍVJE2018-2019: FE 16-35mm F2.8 GM
 
Az FE 16-35mm F2.8 GM az első nagylátószögű G Master™zoomlencse, amelyet a Sony legfejlettebb technológiáival látták el.

Az objektív különböző fényképezési körülmények között is megállja a helyét, legyen az táj-, építészet-, portré- vagy sportfotózás.

Páratlanul könnyű tömegének és kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható és használható.

A saroktól sarokig tartó élességet biztosító objektívoptikai kialakítása öt aszférikus lencsét foglal magába, amelyből kettő a Sony eredeti XA (extrémaszférikus) lencséje.

Az optika beépített elemei csökkentik a képhibákat és kiválófelbontású képeket biztosítanak a teljeszoom-és rekesztartományban.

 

EURÓPA LEGJOBB TÜKÖR NÉLKÜLI TELEZOOM OBJEKTÍVJE 2018-2019:FE 100-400mm F4.5–5.6 GM OSS


Az FE 100-400mm F4.5–5.6 GM OSS szuper-telefotó-zoomobjektív a Sony G Master lencséitől eddig megszokott magas képminőséget biztosítja.

Az objektív hihetetlenül gyors és pontos autofókuszt, könnyű hordozhatóságot, valamint számos professzionális funkciót és testreszabhatóságot kínál a felhasználónak.

Kiváló kiegészítő eszköz mind hobbi-, mind professzionális fotósoknak egyaránt, legfőképpen azoknak, akik sportmérkőzéseket vagy a természetet választják témájuknak.


EURÓPA LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNYÚ UHD BLU-RAY LEJÁTSZÓJA 2018-2019: Sony UBP-X700

 
Az UBP-X700 minden funkcióval rendelkezik, amelyek szükségesek a csodálatos4K HDR képi világ felfedezéséhez.

A legújabb formátumok mellett a lejátszó képes DVD és Blu-ray, és SACD lemezeket is lejátszani.

Az UBP-X700 beépített vezeték nélküli technológiáinak köszönhetően képes csatlakozni olyan online video és audio szolgáltatásokhoz, mint a Netflix vagy a Youtube, valamint támogatja a nagy felbontású DLNA lejátszást is.

Szükség esetén a második ΗDMI kimenet beállítható csak hang továbbítására, miközben a főkimenet biztosítja a videó adatátvitelt (beleértve a HDR10 és Dolby Vision szabványokat) közvetlenül a televíziónak.

Az UBP-X700 Ultra HD Blu-ray lejátszó bármelyik 4K televíziókiváló kiegészítője lehet, amely árához képest kiválóan magas képminőséget biztosít házimozijának.


EURÓPA LEGJOBB PRÉMIUM PROJEKTORA 2018-2019: VPL-VW760ES

A Sony prémium kategóriájú, natív 4K (4096 x 2160) felbontásra és 2,000lm fényerőre képes HDR lézerprojektora, aVPL-VW760ESrendkívül különleges és kompakt kialakítással rendelkezik.

A projektorban használt lézerfény akár 20000 óráig megőrzi fényerejét, anélkül, hogy karbantartást vagy izzócserét igényelne.

A kivételesen dinamikus kontraszt valós idejű elérése érdekében a projektor a Sony egyedi dinamikus lézerirányító algoritmusát használja,amely által a magas fényerejű jelenetek élénkebb színekkel, a sötét jelenetek pedig mélyebb feketével jelennek meg.

Rendkívül fejlett 4K képfeldolgozó processzora és legújabb RealityCreation funkciója a HD tartalmakat zajosodás nélkül képes felskálázni 4K minőségűre.

A 4K Motionflow képi interpolációs technológia tisztán és elmosódás mentesen jeleníti meg a gyorsan mozgó jeleneteket és sporteseményeket.

A VPL-VW760ES projektoron lélegzetelállító képminőséggel jelennek meg a legújabb 4K HDR mozifilmek, a tévéműsorok és a videojátékok egyaránt.

További részletes információkért kérjük, látogasson el a termékek hivatalos weboldalára:

https://www.sony.hu/electronics/cserelheto-objektives-fenykepezogepek/ilce-7m3-body-kit
https://www.sony.hu/electronics/cserelheto-objektives-fenykepezogepek/ilce-7rm3
https://www.sony.hu/electronics/cyber-shot-kompakt-fenykepezogepek/dsc-rx10m4
https://www.sony.hu/electronics/fenykepezogep-objektivek/sel1635gm
https://www.sony.hu/electronics/fenykepezogep-objektivek/sel100400gm
https://www.sony.hu/electronics/blu-ray-disc-lejatszok/ubp-x700
https://pro.sony/en_GB/products/4k-sxrd-projectors/vpl-vw760es

További információkért látogasson el a Sony sajtószobájába a http://presscentre.sony.hu/weboldalon.

Nyomtatás